woensdag 29 augustus 2012

Lezardrieux

Gisteren een mooie wandeling gedaan langs de beboste hellingen van de rivier. Onderweg vonden we nog een mooi ingericht arboretum de moeite om eens nader te bekijken. De natuur speelt hier nog een belangrijke rol, zulke ruige gebieden laten zich niet zo gemakkelijk gebruiken voor economische doelen, gelukkig maar.
Michéle zag hier de prijs voor een hotelkamer: 40€ voor een nacht. Wij betalen 34€ om 1 nacht aan de steiger te liggen maar goed wij zijn dan ook heel basis ingesteld en vallen niet zo op luxe en comfort :-) Als harde werker ben je levenslang getraind op sober leven en dankbaarheid op wat de goede heer ons (over)laat :-)
Ik kreeg een leuk berichtje van een collega die juist uit verlof terug is waarin hij zegt dat we goed (heeel) bezig zijn, hij herkent de huisstijl : inzet, altijd bezig, creatief .... waarvoor hartelijke dank. 
Het is zonnig weer maar er blijft veel wind zitten dus blijven we hier tot het wat rustiger wordt om aan het eilandje te gaan ankeren, morgen misschien ??? We amuseren ons hier echter goed, mooi wandelen en dan een welverdiend aperitief op een terrasje van een Bar/Tabac waar het dorpsleven zich nog rond afspeelt. Een plaats waar je geen uurwerk nodig hebt en gewoon dag en nacht het ritme van het leven bepaald, en of er plaats is op het terras voor de apero natuurlijk.

1 opmerking:

  1. Voor de mensen die per ongeluk deze blog zouden volgen wil ik het volgende mededelen ter ontlasting van de betrokkene : Marc heeft op geen enkel ogenblik in zijn leven volledige beschikking gehad over zijn geestelijke vermogens (over zijn lichamelijke wil ik het zelfs niet hebben).
    Derhalve mag je hem het bovenstaande niet ter kwade aanrekenen. Het project in samenwerking met een beschermde werkplaats is ten tijde van zijn aanwerving ergens verweven geraakt, en er is zelfs sprake van verwisselde dossiers?
    Ondertussen zullen wij sober, nederig en met veel dankbaarheid nog wat voortwerken met de nodige inzet en creativiteit. Zo hopen wij ook nog aan een volle aflaat te geraken, het is duidelijk dat sommigen die al gekregen hebben!...en terecht!

    BeantwoordenVerwijderen