zaterdag 29 september 2012

Antwerpen ... 9 weken later

Voila aangekomen, niet van gewicht natuurlijk, maar ons lady ligt terug op haar vaste plaats.We hadden nog geluk met het weer het bleef  gans de dag droog maar de temperatuur kwam nooit boven de 14°C op de Schelde. Het was een frisse wind bij momenten enfin het past bij het eind van deze tocht.
Toen we Breskens verlieten, terug net na het aanbreken van de nieuwe dag zagen we heel veel vogels zich voedend op de schorren van de monding van de Westerschelde. Een klad zeehonden nog genietend van een waterachtig herfstzonnetje terwijl een grote geul verder mastodonten van containerschepen in alle geweld hun lading kwijt willen, contrasten genoeg.
Rustig tuften wij op de motor naar A'pen waar ons lady deze winter een tijd op 'den droge' gaat voor groot onderhoud van het onderwaterschip voor we volgend jaar een nieuwe tocht aanvangen. Maar eerst moeten we nog een winter verteren echter we hebben al een aantal plannen om daar regelmatig een zonnetje in te tekenen. We kijken niet achter uit en we zijn heeeel tevreden met de tocht die we net volbrachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten