maandag 24 juni 2013

in de startblokken

Na een lange winter met veel voorbereidingswerkzaamheden zijn we klaar om seffens Begerto's vertrouwde ligplaats voor een langere periode te verlaten, als de start goed verloopt natuurlijk.
Na onze test vaart vorig jaar van 9 weken toch een aantal aanpassing aangebracht, vooral naar veiligheid toe. De laatste weken hebben we vooral veel materiaal en kleren en eten weg gestouwd, maar die posities zullen nog wel wat veranderen. Ook moest ik mijn container leegmaken en alles een goede plaats aan boord geven, een deel ging naar geïnteresseerden.
We beginnen niet met grootse plannen, evenmin met een vast vaarschema. We willen zoveel mogelijk genieten en doen wat we plezant vinden. Toch hebben we een vaag plan om tegen het eind van het jaar in Portugal te zijn, maar mochten we ons onderweg veel leuke plekken tegenkomen wel dan zal dat vaag plan aangepast worden.
Begerto is er klaar voor, wij zijn er klaar voor, seffens de touwtjes los op zoek naar de uitgang van de Schelde en het begin van een nieuwe tocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten