maandag 10 september 2012

St Malo - Dinard

Ook hier vonden we de GR34 route terug. Gisteren hebben we deze etappe dan ook weer te voet gedaan met een uitbundige zon. Het is veel moeilijker om de juiste route te volgen in meer bebouwd gebied omdat de rood/wit streepjes niet zo goed opvallen dan in de natuur langs de smalle wandelpaden maar uiteindelijk is het goed gelukt. Dinard is een prachtige badplaats met voornamelijk mooie villa's en residenties van de begin jaren 1900.
In de late namiddag toch nog maar eens het netje uitgeworpen met vrij snel 3 grote spinkrabben! We hebben een beetje een comfortprobleem onze frigo begint wat klein te zijn om zoveel krabben op te slaan. Maar geen nood wij lossen deze problemen zelf wel op :-)
We dachten om zachtjes aan terug wat noordelijker te beginnen koersen maar het weer steekt daar terug (tijdelijk) een stokje voor. Vanaf morgen begint het in het kanaal terug wat te waaien, we besloten maar om hier in St Malo wat betere windcondities af te wachten. Jersey had ook gekund maar we liggen liever een paar dagen in Bretagne dan op Jersey, het Engelse eten .. hmmmm niet nee ... dan liever wat meer krab:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten